...
 

İklimser

Sepetim 0

Alışveriş sepetinizde ürün yok

Bu ürün artık mevcut değil

Victrix Maior 35 TT 1 ERP

Stok kodu: 3.024883
Fiyat için arayınız
Ücretsiz kargo
2-3 gün
444 88 22

Victrix Maior 35 TT 1 ERP HAKKINDA

Kullanım suyunda ve kalorifer ısıtmasında 34,2 kW ısıl gücünde, Alüminyum Magnezyum silisyum alaşımlı dökme alüminyum eşanjörlü, premix brülörlü, doğalgaz veya LPG ile çalışabilen, hermetik, duvar tipi, tam yoğuşmalı kombi. Enerji kullanımıyla ilgili yeni Avrupa Direktifleri ErP ve ELD kriterlerine uygun tasarlanan VICTRIX MAIOR 35 TT 1 ErP kombiler hem merkezi ısıtma hem de sıcak kullanım suyu üretiminde daha yüksek sistem verimliliğine sahiptir.
Son derece sessizdir. VICTRIX MAIOR 35 TT 1 ErP kombiler sıcak kullanım suyunda kullanılan elektronik debi regülatörü ve gidiş dönüş suyu sensörleri ile EN 13203-1 standardına göre 3 yıldızlı (***) en yüksek verimlilik ve performans seviyesine sahiptir.
Özel "BOOST" fonksiyonu sayesinde sıcak kullanım suyu bekleme süresi azaltılarak konfor su tasarrufu sağlanmıştır.
Yenilikçi yoğuşma teknolojisi, Modülasyonlu sirkülasyon pompası, Yeni veya eski, küçük veya büyük tüm tesisatlarda ve de özellikle cihaz dönüşümlerinde; % 10 ile % 100 geniş modülasyon aralığı, dökme alüminyum yoğuşma eşanjörü, geniş ısı transfer yüzeyi, yüksek verim seviyesi ve düşük gaz tüketimi sonucunda yüksek tasarruf ve yüksek sezonsal verimlilik sağlar.
 VICTRIX MAIOR 35 TT 1 ErP kombiler IPX5D elektriksel koruma sınıfına sahiptir. -5 ° C kadar donma koruması yapabilmektedir. Geniş su kanalları sayesinde tesisattan gelebilecek tortu ve pisliklere karşı son derece dirençlidir. Eşanjörün özel alaşımlı yapısı ve kalınlığı korozyona karşı ekstra koruma sağlar. Yeni elektronik yanma kontrol sistemi yanmanın her aşamasının hassas bir şekilde kontrol edilmesini ve bu sayede yakıt tasarrufu sağlar. Çevreyi korur.
 Immergas Dominus Mobil Kit VICTRIX MAIOR 35 TT 1 ErP kombilerin akıllı telefonlardan, tabletlerden rahatlıkla kontrol edilmesini sağlar.