...
 

İklimser

Sepetim 0

Alışveriş sepetinizde ürün yok

Rapax 100 V2

Stok kodu: 3.028366
Fiyat için arayınız
Ücretsiz kargo
2-3 gün
444 88 22
Duvar Tipi Kullanım Suyu Isı Pompası
RAPAX 100 V2 HAKKINDA, havadan/suya sıcak kullanım suyu üretimi için monoblok ısı pompasıdır. Duvar ve yer tipi olarak monte edilip kullanılabilir. Evsel sıcak kullanım suyu üretimi için doğalgaz ve termal solar panel kullanımını tamamen ortadan kaldırır. Evlerde yenilenebilir enerji kaynaklarıyla tasarruf ederek sıcak su üretmek için idealdir. Bir ailenin sıcak kullanım suyu ihtiyacını karşılar.  Bir garaja, çamaşır odasına veya bir depoya kolayca monte edilebilir. Son derece sessizdir. RAPAX 100 V2, fotovoltaik paneller ile üretilen elektriği kullanabilecek özelliklerle donatılmıştır.

Kullanıcı Dostu Kumanda Paneli Ve Fonksiyonları
Yeni entegre kumanda paneli kolay kullanım sağlar. Kumanda paneli ölçülen sıcaklığı, ısı pompasının çalışma sürelerini veya elektrik takviyesi ile enerji tüketimini kWh cinsinden ve anti lejyonella (bakteri önleme) fonksiyonunun ayarlanmasını sağlar. AUTO, ECO, BOOST, MANUEL, TATİL olmak üzere 5 ana çalışma modu bulunmaktadır.

Son Derece Gelişmiş Özellikler
RAPAX 100 V2, son derece gelişmiş özelliklerle donatılmıştır. Enerji tasarrufunu maksimuma çıkarırken çevreyi korur. Öne çıkan başlıca özellikler; * Duvara Monte edilebilir * 100 litre depo hacmi * R134A Soğutucu gaz  *Çok Düşük Ses Seviyesi * PV Panel Kontağı *Çevre Dostu * Geniş Çalışma Aralığı ( -5 ila +43 °C ) * Maksimum Kullanım Suyu Sıcaklığı 62 °C * Standart 1,2 kW elektrikli ısıstıcı.